Ултразвуково устройство против комари

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на GoreshtiOferti.com

Ултразвуково устройство против комари

Артикулен номер #1164
Стойност: 48.00 лв.
Спестявате: 24.00 лв.
2400 лв.
Закупени: 265
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 30
Добави в количката за 24.00 лв.
Ограничена оферта

Ако домът Ви е пълен с комари, ние имаме страхотно решение на този проблем! Отървете се от крилатите нашественици бързо, лесно и безвредно за околната среда с ултразвуково устройство против комари!
 
Това е новото революционно устройство използващо съвременна технология на електромагнитните импулси. Те се предават чрез окабеляването по стените в дома и по този начин достигат до местата, където живеят и се размножават комарите. Напълно безвредни за домашните Ви любимци и Вас самите! 
 
Генерираните от устройството високочестотни електромагнитни вълни /трептения/ с амплитуда 900Vр-р правят средата неприятна за всякакви вредни насекоми и паразити и ги принуждават незабавно да напуснат помещенията с обща площ до 150 м2. 
 
Избавете се веднъж завинаги от досадните насекоми и живейте спокойно! 
 
Начин на употреба: 
Устройството се включва в един от контактите максимално близко до пода и забравяте за неприятния проблем. То ще защити завинаги къщата, апартамента или дадено помещение. С електромагнитното устройство е удобно, лесно и практично! Предлаганото устройство е едно от най-ефективните на пазара. То работи денонощно за да ви предпазва постоянно и завинаги. Максималният ефект се постига след 1-2 седмици, тъй като размножителния период на комарите е 1-2 седмици. Устройството е напълно безопасно за хората и за домашните любимци, без необходимост от обслужване и консумативи. Това е рационалното решение, което сте търсили дълго време.
 
Подходящо е за жилища, офиси, хотели, ресторанти, супермаркети, детски градини, складове и др. обитаеми и необитаеми помещения.
© 2015-2024. goreshtioferti.com. All Rights Reserved