Ултразвуков уред за борба с гризачи и насекоми

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на GoreshtiOferti.com

Ултразвуков уред за борба с гризачи и насекоми

Артикулен номер #1166
Стойност: 40.00 лв.
Спестявате: 20.00 лв.
2000 лв.
Закупени: 127
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 46
Добави в количката за 20.00 лв.
Ограничена оферта

Уморени ли сте от непрестанната борбата с насекоми и гризачи? Имаме решение на този проблем, при това на страхотна цена - ултразвуков уред за борба с гризачи и насекоми! Най-новата технология за противодействие срещу вредители в момента е напълно достъпна за вас! Тя е гарантирано ефективна и безвредна
 
Това революционно устройство използва цифрови технологии на базата на електромагнитни импулси. Те се предават чрез окабеляването по стените в дома ви и по този начин достигат до местата, където живеят и се размножават хлебарките, плъховете и паяците. Тези импулси ще накарат насекомите да се чувстват толкова ужасно, че те ще напуснат дома Ви завинаги!
Просто трябва да включите устройството в контакта и това е всичко. Позволете на устройството да защити къщата Ви или целия апартамент. Толкова е лесно! Той работи 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, за да предпазва вас и семейството Ви. Използва нисък разход на енергия, която не се отразява на сметките Ви за ток! Не е необходима подмяна. Безопасен е за цялото ви семейство и домашните любимци.
 
ПРИНЦИП НА РАБОТА:
Уредът използва комбинирано въздействие на ултразвук, електромагнитно излъчване за постигане на максимална ефективност в борбата с вредителите. Ултразвуковите вълни и интензивната светлина атакуват гризачите, когато са извън укритията си. Това нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях. Уредът отблъсква напълно вредните насекоми - мравки, дървеници, паяци и гризачи – мишки, плъхове.
 
УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:
Включете уреда към захранване 220V в близост до охраняваната площ. Индикаторните лампички светват последователно, което е индикация за работа на уреда. Изберете един от трите режима на работа. За постигане на максимален ефект оставете уреда да работи постоянно. Пазете устройството от вода и пряка слънчева светлина. 
 
Работни режими:
- Режим  1 L
Преместете левият превключвател надолу - уредът излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с висока честота, която не дразни хора и едри животни. Този режим е подходящ за борба с насекоми;
- Режим  2 H
Преместете левият превключвател нагоре - уредът излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с ниска и висока честота. Tози режим е подходящ срещу гризачи – мишки и плъхове.
 
ЕФЕКТ:
Първоначалният ефект от работата на уреда се проявява след 3-10 дни, а максимален ефект се постига след около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачите. Това е нормално – под въздействие на ултразвука и електромагнитните импулси те напускат укритията си, а в последствие и помещенията.
 
ВНИМАНИЕ:
- Не поставяйте прегради пред уреда - това силно намалява ефекта;
© 2015-2024. goreshtioferti.com. All Rights Reserved