Иновативна играчка за освобождаване от стреса Tri-Spinner

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на GoreshtiOferti.com

Иновативна играчка за освобождаване от стреса Tri-Spinner

Артикулен номер #1536
Стойност: 25.00 лв.
Спестявате: 15.10 лв.
990 лв.
Закупени: 1154
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 5
Добави в количката за 9.90 лв.
Ограничена оферта

Колко често Ви се е случвало да си пукате пръстите, да гризете химикалката или ноктите си! Също да блъскате по масата или пък да тропате нервно с крак докато чакате асансьора, автобуса или сте в задръстване. Случвало ли Ви се е да сте нервни дори и без причина? 
А колко по-хубаво би било, ако цялата тази излишна енергия може да се насочи в нещо достатъчно интересно и същевременно достатъчно тихо, че да не досажда на околните. Добрата новина е, че има точно такъв продукт и той Ви очаква! Новата страхотна зарибявка Fidget spinner е истински фурор на пазара и се радва на нечуван успех!
 
Разгледайте различните модели, които GoreshtiOferti.com, предлага специално за Вас!
 
Всеки, който чуе за Fidget spinner, подхожда скептично и се пита „Какво е това чудо невиждано и нечувано?“ Но след като един път се докосне до него, не иска да го пуска никога повече! 
 
Това е иновативно изобретение измислено от ентусиасти в 3D принтирането. Състои се от рамка и лагер. Лагерът е стоманен или керамичен, а рамката, в повечето случаи, се изработва от POM, ABS пластмаса, месинг или друг метал. Tя трябва да е перфектно балансирана, за да може спинера да се върти безпроблемно, без да се тресе. 
 
Спинерите са изработени с размери, перфектни за дланта. Удобен за ежедневна употреба. Побира се във всеки джоб и може да се носи навсякъде! Върти се с лекота и е нужно само едно побутване с пръста, за да достигне страхотни скорости.
 
Какъв е смисъла му?
 
Най-често задавания въпрос, късаещ Fidget spinner! Тук е момента да обясним "какъв е смисъла му" и "дали прави нещо"!
Нормално е всеки да подходи скептично към спинера, все пак единственото му предназначение е да се върти. НО, веднъж започнете ли да го въртите – няма да можете да спрете. Спинерите придобиват все по-голяма популярност като просто и евтино средство за намаляване на стреса и безпокойството. Занимателните за игра с пръсти джаджи могат също така да третират симптоми, асоциирани с дефицит на внимание и хиперактивност, нервничене, разни неприятни навици. Те са основни инструменти за борба с излишната енергия, помагат за мисленето и повишават концентрацията.
 
Вземете Fidget spinner и канализирайте излишната енергия в нещо забавно и не напрягащо околните!
© 2015-2024. goreshtioferti.com. All Rights Reserved