Щипка за нос против хъркане - Здрав и пълноценен сън

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на GoreshtiOferti.com

Щипка за нос против хъркане - Здрав и пълноценен сън

Артикулен номер #1669
Стойност: 15.00 лв.
Спестявате: 10.01 лв.
499 лв.
Закупени: 1341
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 48
Добави в количката за 4.99 лв.
Ограничена оферта

Кажете финално сбогом на досадното хъркане по напълно естествен път! Забравете за вредните химични вещества, лекарствата или опасните операции. Най-ефикасния метод да спрете да хъркате е малка силиконова щипка, която носите, докато спите. 
 
Щипката има в краищата си две пъпчици, които стимулират нервните окончания на носа, за да могат ноздрите да се отварят правилно, докато спите. Разширяването на ноздрите осигурява спокойно дишане през носа, при което езикът не се отпуска и свлича в гърлото. Резултатът е спокоен сън, без хъркане и задушаване.
 
Сега вече ще можете да се насладите на безценните предимства на Вашия здравословен сън и да се събуждате бодри, жизнени, отпочинали и работосподобни! 
 
Щипката облекчава хъркането при хора, чийто аспираторен тракт е блокиран от стената на носа и фаринкса. Тя спомага за отваряне на носната кухина, респ. да се диша по-лесно, при което хъркането значително се облекчава. Тя стимулира кръвообращението в носа и осигурява свободен приток на въздух през надлъжните канали.
 
Закрепването на щипката се осъществява изключително лесно, като се прикрепя в горната част на ноздрите посредством срещуположните издатини. Тя стои стабилно на място през цялата нощ и не причинява дискомфорт.
 
Изработена е от медицински висококачествен силикон с антибактериално въздействие, който е напълно безвреден, без мирис и странични ефекти и не създава неудобство при употреба. 
 
Топ цена и качество от GoreshtiOferti.com
Грабнете я сега!
© 2015-2024. goreshtioferti.com. All Rights Reserved