Механична метла за почистване на под 3в1

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на GoreshtiOferti.com

Механична метла за почистване на под 3в1

Артикулен номер #1981
Стойност: 60.00 лв.
Спестявате: 33.01 лв.
2699 лв.
Закупени: 1165
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 48
Добави в количката за 26.99 лв.
Ограничена оферта

Чистотата и поддържането на реда у дома не винаги е лека задача, но е много по-приятно, когато е безупречно! Днес имаме страхотна новина за всяка домакиня, която държи на реда вкъщи. Предлагаме Ви страхотен нов уред за почистване на под 3 в 1! Той мете, събира прах и е оборудван със специален контейнер, който ще събере всяко замърсяване в него! 
 
Почистването на пода вече е като детска игра, благодарение на специалната метла! 
 
Край на прегърбването, край на използването на традиционните метли и лопати, които не са достатъчно ефективни, а и заемат двойно място! 
 
Почистете замърсяванията с 3 четки и маневрена глава, която се върти на 360°. Без батерии или оплитащи се кабели: почиствате всякакъв вид под от трохи, косми и други замърсявания за нула време само с няколко движения! Четките се въртят само като натискате напред уреда върху повърхността, която почиствате и това е толкова лесно - като детска игра!
 
С този невероятен уред ще поддържате всички твърди повърхности безупречно чисти. Можете ефективно да почистите разсипани ориз, кафе, захар, трохи, пръст, косми, прах и дори счупени стъкла.
 
Тайната е в 3-те въртящи се четки, която осигурява ефективно тройното почистващо действие, генериращо циклонно движение. Трите въртящи се четки достигат, събират и почистват всичко по пътя си.
 
Почиствате идеално покрай цоклите и стените благодарение на функционалните странични четки. Можете да почиствате под шкафове, печки, столове, легла - бързо и лесно.
 
Дръжката на уреда е устойчива и лека, за да достигате труднодостъпните места, под мебелите. Освен това се сгъва на три места, за да може да я съхранявате практично и удобно. 
 
Почистването се случва толкова лесно, че чак не е за вярване! След, което контейнера се отваря също толкова лесно, а вътре е събран всичкия боклук от, който да се отървете! 
 
Грабнете на ниска цена страхотния механичен уред за почистване на под 3 в 1 и се преродете, СЕГА!
© 2015-2024. goreshtioferti.com. All Rights Reserved