САМО ДНЕС: ЛИКВИДАЦИЯ 2 БРОЯ RIDDEX електромагнитни устройства за борба с всякакви вредители и гризачи на разбиваща цена

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на GoreshtiOferti.com

САМО ДНЕС: ЛИКВИДАЦИЯ 2 БРОЯ RIDDEX електромагнитни устройства за борба с всякакви вредители и гризачи на разбиваща цена

Артикулен номер #2043
Стойност: 46.00 лв.
Спестявате: 30.10 лв.
1590 лв.
Закупени: 162
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 11
Добави в количката за 15.90 лв.
Ограничена оферта

Отървете се от досадните нашественици с новото иновативно устройство Pest Repelling Aid! Нова иновативна система, която гарантирано ще изгони всички неканени гости от дома Ви! 
 
Вземете сега този иновативен продукт, ако сте се уморили от борбата с мишките, хлебарките и паяците у дома! Това е най-ефективния метод в борбата с домашните нашественици. С този уред лесно и безопасно ще се справите с тях само за 2 седмици. Просто включете апарата в контакта и без усилия ще се отървете от неудобните гости в дома ви.
 
Благодарение на своя патентован цифров импулс Riddex Plus променя електромагнитното поле /ЕМП/ в дома Ви. Тази промяна на ЕМП в електрическата мрежа в дома ви атакува нервната система на вредители и те ще се чувстват така, както вие, когато чувате постоянно писклив и пронизващ звук. 
 
Pestrepeller охранява ефективно помещения до 50 кв.м. без да вреди на домашните Ви любимци
 
Уредът се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа посредством приложен в комплекта адаптер. Ефектът се забелязва след няколко дни. Тогава ще се забележи отсъствието на гризачите. По отношение на инсектите (хлебарки, мравки и т.н.) в първите дни след включване се забелязва увеличение на активността им, защото въздействието на уреда ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Под въздействието на ултразвука инсектите губят репродуктивните си способности и напускат охраняваната зона. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава постепенно намаляване на присъствието на инсекти и около 4-6 седмици след включването на уреда охранявания обект се освобождава от инсекти. Не са изключени случайни посещения на гризачи, в стремежа им да търсят храна. Сигурно е обаче, че те няма да останат постоянно на охраняваната територия.
 
Pestrepeller трябва да остане включен непрекъснато. Неговата консумация на електричество е незначителна, практически "нулева", което предоставя една евтина, надеждна защита срещу вредители без химикали, отрови и никакъв консуматив. Уредът не изисква никакво обслужване.
Безопасен за вас, децата и домашните Ви любимци не-гризачи!
 
Отървете се от домашните нашественици, СЕГА!
© 2015-2020. goreshtioferti.com. All Rights Reserved