Класьор за козметика Roll-N-Go

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на GoreshtiOferti.com

Класьор за козметика Roll-N-Go

Артикулен номер #2071
Стойност: 18.99 лв.
Спестявате: 12.00 лв.
699 лв.
Закупени: 661
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 30
Добави в количката за 6.99 лв.
Ограничена оферта

 Край на безпорядъка на вашата тоалетка! Вашата козметика може да бъде организирана на едно място и готова винаги близо до вас с ROLL-N-GO - органайзер за козметика и гримове. С него  всичко си отива на мястото и всичко необходимо ще бъде с вас, за да сте красиви и неотразими навсякъде! Навийте го и потегляйте към вашия ангажимент.


За да поддържа изряден външен вид, жената има нужда от различни по вид помощни средства, като козметика, тоалетни принадлежности, продукти за поддържане на косата, бижута и много други неща.  Колкото повече стават те,  толкова по - голям става безпорядъкът върху дамската тоалетка. За да се отървете от бъркотията ви е необходим Roll – N – Go - компактен органайзер за козметика и гримове. 

Той е изработен  от качествен полиестър, който е здрав и издържлив. Представлява: мини етажерка с четири отделения, като всяко се закопчава с отделен цип. Това позволява различните принадлежности да бъдат сортирани и прилежно прибрани. След това сгъвате всичко на руло и закопчавате с клипс, който е на магнитен. Получихте една вълшебна чантичка, който ще побере всичките ви дамски тайни, които ви помагат да бъдете неустоима и забележителна. Ако решите да пътувате само го пъхнете в дамската чанта или куфара и всичко, което ви е необходимо ще бъде с вас.

Характеристика:

- Размер: 25/13/3
- Материал: Висококачествен полиестер
- Цвят: Черно и розово

© 2015-2024. goreshtioferti.com. All Rights Reserved